2010-07-29 15:58:58• hírek • Szatmár.ro

Jótékonysági tánc-est

A Szent Benedek Központ által foglalkoztatott autista gyermekek számára szervez jótékonysági táncos gálaestet a szatmári Black&White Angels együttes.

A központ több mint huszonöt gyermekkel foglalkoznak a szakemberek, azaz pszichológusok, pszichopedagógusok, valamint a Szatmárnémeti Kisegítő Iskola tanerői. A központ munkatársai odaadó tevékenységükkel mindet megtesznek azért, hogy az autista gyermekek képességeit olyan mértékben fejlesszék, hogy teljes önállóak legyenek.

Számukra gyűjtenek egy jótékonysági est keretében a Black&White Angels szatmári táncegyüttes tagjai.

Mint megtudtuk, nem ez az első jótékonysági estje csoportnak, hiszen az elmúlt évben szintén az autista gyermekek megsegítésére gyűjtöttek, idén márciusban pedig egy beteg kislány szemműtétjének elvégzéséhez kerestek segítőket. A két akció során több mint 2000 lejt sikerült összegyűjteniük a fiataloknak.

Az idei jótékonysági akcióra augusztus 6-án este nyolc órától kerül sor az Insomnia Klubban, ahol a házigazdákon és szervezőkön kívül kolozsvári, nagybányai, nagyváradi és természetesen szatmári meghívott táncegyüttesek szórakoztatják majd a segítő szándékú szatmáriakat.

A jótékonysági estre a belépőjegy öt lej - minden résztvevő ennyivel járul hozzá a Szent Benedek Központ jobb működéséhez, a gyerekeket segítő tevékenységekhez. Akik viszont megtehetik, további adományokat ajánlhatnak fel a szervezőknél a központ fiataljainak.


Jótékonysági fellépéssel gyűjtenek pénzt a betegeknek
Jótékonysági fellépéssel gyűjtenek pénzt a betegeknek


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: